maanantai 7. toukokuuta 2012

What doesn't kill you makes you stronger

Moikka! Kävin tänään nyt toista kertaa juoksulenkillä, tai siis hölkkälenkkihän se oikeastaan oli mutta kumminkin. Ekan kerran kävin viime torstaina ja siinä kävi just niinku pelkäsinkin, eli aivan jäätävä kipu iski sääriin ennen lenkin puolta matkaa :(( Nyt tuo kipu oli jo ehtinyt hellittää aika hyvin joten päätin tänään kokeilla uudestaan. Enää ei sattunut ihan niin paljoa kuin ekalla kerralla, mutta kyllä nuo penikat vieläkin vihoittelivat. Todella kurjaa koska muuten oikeastaan tykkäsin tuosta hölkkäämisestä! :( Vuorottelin sitten kävelyn ja hölkkäämisen välillä ja jouduin välillä pysähtelemään venyttelemään noita koipia ja se aina vähän helpotti kipua. Toivon nyt kuitenkin että tuo penikkatauti hellittäisi kunhan taas tottuu lenkkeilyyn.

Onko muilla kokemuksia penikkataudista? Eli siis alkaako teillä sattumaan sääriin helposti kävellessä/lenkkeillessä? Kipu tuntuu aika usein siltä kuin joku iskisi puukon sääriluuhun jokaisella askeleella, eli ei kauhean mukava tunne...

Nappailin parit fotot siinä kävellessä :)

4 kommenttia:

  1. Mulla kans iski ihan kamala kipu sääriin tässä parisen viikkoa sitten, kun aloin kävellä suht paljon, enkä pystynyt pitämään lepopäiviä lainkaan, kun piti kävellä kouluun, töihin plus lenkit päälle silloin kuin kykeni... Ja tosiaankin kipu tuntuu kävellessä muttei juostessa, mutta juoksemiseen mulla ei riitä kunto..:D No enivei, hieronta on auttanut, mutta vieläki polttelee jos kävelee liian nopeasti vääränlaisilla kengillä. Lepo on kaiketi se avainsana, ja monipuolinen liikunta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun vastaamiseen on mennyt näin luvattoman paljon aikaa! Mutta joo, mä tosiaan huomasin ton saman että hölkätessä kipu ei tuntunut ihan niin pahalta kuin kävellessä, mutta ei tää omakaan kunto sitten kuitenkaan kestä sitä monen kilometrin yhtämittaista hölkkäämistä :D

      Poista
  2. Mulla alkoi penikat oireileen muutama vuosi sitten ja ei se ole ollut niin paha etteikö sen kanssa pystyisi elämään, en kuitenkaan niin kova urheilija ole :) Kovalla alustalla juokseminen aiheuttaa pahimmat säryt. Olen nyt pari viikkoa sitten aloittanut lenkkeilyn ja itse asiassa joka kerta on särkenyt vähemmän. Laitan kylmägeeliä sääriin joskus lenkkien jälkeen ja en nyt tiedä onko siitä varsinaisesti mitään hyötyä, mutta ei se haitaksi ole ollut ainakaan ja mun mielestä se on helpottanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut sullekin tästä vastaamisen viivästymisestä. Mulla noi penikat kyllä sillon kun niihin sattuu niin se sattuu kyllä sitten niin paljon että meinaa itku tulla kun joutuu kävelemään :( Mut täytyypä kokeilla vaikka tota kylmägeeliä jos se vähän auttaisi! Sit kuulin myös että kylmän ja kuuman vuorottelu saattais auttaa. Tai vaikka jollain jääpalalla hierominen :)

      Poista

Bloggaaja ilahtuu kommenteista! :)